Lunchbox.com de Fitness de Mers pe banda de Alergat,banda de Alergat de Birou pentru Birou și Acasă, 6Km/H Viteza Reglabila de Control de la Distanță, a Alerga și de Mers pe jos De 2 Moduri de Sport

Lunchbox.com de Fitness de Mers pe banda de Alergat,banda de Alergat de Birou pentru Birou și Acasă, 6Km/H

En la tienda
RON 123.20
Din mărfuri:

Sprijini diferite viteze de 1-6 KM/H la mersul pe jos, pas cu pas, cu viteză variabilă funcționare, rapid de ardere a grasimilor.Ecranul arată în mod clar de timp, viteza, distanta si calorii. -După pliere, banda ocupă doar o suprafață de 0.06 metri pătrați, economie de spațiu și poate fi plasat oriunde.Multifuncțional și cu economie de spațiu banda de alergare potrivit pentru sala de sport de acasă sau de la birou. -Ascunse respirație absorbție de șoc coloane sunt uniform distribuite pe perete despărțitor între pedală și cadru, indiferent pas pe orice zona a pedalei, puteți obține o absorbție de șoc bun efect. -Control de la distanță de design, unul-faceți clic pe pauză și să înceapă pentru a asigura siguranța de circulație. -Dacă aveți orice întrebări despre produs, vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.caracteristică : 1. Foarte potrivit pentru acasă și la birou use2. Viteza poate fi ajustată la 1-6 de kilometri pe hour3. Moale pedala, densitate mare șoc absorption4. Heavy-duty structura de otel, foarte durable5. Ecranul arată în mod clar timpul, viteza, distanta, calories6. Telecomanda Wireless design, un singur buton de pauză și startspecification : culoare : blue Speed : 1-6 m/h Load capacitate : 200kg Runway lățime : 43 CMSize : 141*60*15 (cm) Greutate : 30 KGProducts includ : banda de Alergare* 1notes : -din Cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită ușor diferite dimensiuni.-Vă rugăm să ia în considerare dimensiunea reală în listă, ca imaginile sunt de obicei extinsă pentru a afișa detalii.-Datorită diferite de lumină și a ecranului, culoarea de proiect pot fi ușor diferite de imagine.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Caracteristicile

color:
blue
Speed:
1-6 km/h
Load capacity:
200kg
Runway width:
43CM
Size:
141*60*15 (cm)
Weight:
30KG
Products include:
Treadmill* 1 :
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes. :
-Please consider the actual size in the list, as pictures are usually enlarged to show details. :
-Due to different light and screen, the color of the project may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding. :

Cât de bine îți place