Dragul Set Pahare, Dragul Carafă cu 2 Dragul Cupe pentru Cald sau Rece Lichior Japonez

Dragul Set Pahare, Dragul Carafă cu 2 Dragul Cupe pentru Cald sau Rece Lichior Japonez

En la tienda
RON 155.60
Din mărfuri:

Acest saki set este cu siguranta diferit decât cele tradiționale. Este recomandat ca un cauciuc blister pad sau prosop gros ar trebui să fie plasate în partea de jos a bazinului sau chiuveta pentru a evita deteriorarea din cauza coliziune atunci când curățarea dragul ochelari.DRAGUL SET PAHARE : puteți ține în jur de 300 ML dumnezeu cu acest sake-ul Japonez a stabilit, ted cu mai gros și înalt de transparență sticlă borosilicată.Această caracteristică frumos de dragul stabilit la urmatorul eveniment pentru a distra oaspeții sau aranja pe orice masa sau tejghea de sus pentru a adăuga stil rafinat la orice cameră.Sărbători ocazii speciale, cu o experiență de clasă mondială, folosind acest 3-piesă Japoneză dragul set.Un cadou minunat pentru Ziua Tatălui, Ziua de nastere, Aniversare, Nunta, de Crăciun, și de Dragul de Lună. Vă rugăm să folosiți o cârpă moale ușor scutura praful de pe ochelari,dar nu utilizați o perie pene care pot zgâria pahare de vin.GROOVE DESIGN - exterior groove este utilizat pentru a adăuga apă fierbinte sau cu gheață. Uscat orice mărci de apă după spălare pentru a menține pahare curate și luminoase,și vă rugăm să păstrați într-un loc răcoros și uscat.E mult mai rezistente la căldură, mașină de spălat vase și cuptor cu microunde în condiții de siguranță. Limitarea maximă a temperaturii intervalul de acest saki set complet de la 0 grade C(congelare 32 grade F) la 120 de grade C(36 de grade F de mai sus fierbere). Vă rugăm să folosiți un pic de oțet,suc de lămâie sau de zi cu zi cleaner pentru a curăța ochelari împușcat înainte de prima dată când le utilizați.UNIC DRAGUL OCHELARI - forma de dragul carafa este inspirat de un joc clasic Chinez sticla de vin, arată foarte modern și elegant cu eleganta linii curbe.Caietul de sarcini : Material : Glass Size : ca imagine shows Package include : 1 * Dragul Pot2 * Dragul Cups Tips pentru Prelungirea duratei de Viață a Produsului : 1.DRĂGUȚ SAKI CUP SET - Ai putea servi 80ml numele în clar acest lucru grele bază de dragul cupe, marimea perfecta pentru o lovitură.

Caracteristicile

Material:
Glass
Size:
as the picture shows
Package include:
1 * Sake Pot :
2 * Sake Cups :
Tips for Extending Product Life:
1. Please use a little vinegar,lemon juice or daily cleaner to clean up the shot glasses before the first time you use them. :
2. The limiting maximum temperature range of this saki full set from 0 degrees C(freezing 32 degrees F) to 120 degrees C(36 degrees F above boiling). :
3. It is recommended that a rubber blister pad or thick towel should be placed at the bottom of the basin or sink to avoid damage due to collision when cleaning the sake glasses. :
4. Please use a soft cloth to gently flick off dust on the glasses,but do not use a feather brush as that may scratch the wine glasses. :
5. Dry any water marks left after washing to keep the glasses clean and bright,and please store in a cool dry place. :

Cât de bine îți place