Animale de companie Instrument de Formare, de Formare Fluier Eco‑friendly Câine Clicker Porumbei Fluierul de Formare Robust pentru Câine

Animale de companie Instrument de Formare, de Formare Fluier Eco‑friendly Câine Clicker Porumbei Fluierul

En la tienda
RON 20.98
Din mărfuri:

100% de BRAND NOU : Livrările de animale De Companie sunt 100% de brand nou și de înaltă calitate.UȘOR DE UTILIZAT : Cainele Clicker este ușor de utilizat.DIMENSIUNI COMPACTE : animale de Companie Instrument de Formare are dimensiuni compacte, usoare si portabile, acest fluier este ușor de transportat și depozitat.OȚEL INOXIDABIL : Fluierul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, robust, anti‑coroziune si durabil, care poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.ASPECTUL ELEGANT : aspectul elegant design face de Formare de Câine Fluier un decor excelent pentru tine.Voce tare și convenabil de a folosi.Caracteristică : 1. Concepute pentru a instrui porumbeii pentru a intra în magazie, utilizat atunci când păsările tinere se întoarcă acasă și să se hrănească în șopron.2. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, robust, anti‑coroziune si durabil, care poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.3. Toate finisajele sunt non‑toxice, sigure și ecologice, pentru sănătate, în condiții de siguranță pentru tine și copiii tăi pentru a utiliza.4. Aspectul elegant design ce-l face un excelent decor pentru tine.Voce tare și convenabil de a folosi.5. Compact, usor si portabil, acest fluier este ușor de transportat și depozitat.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Whistle Material : Inox Steel Weight : Aprox. 26g/0.9 oz Size : Aprox. 5.26 x 0,5 x 0,5 cm/2.1 x 0,2 x 0,2 în Lista de pachete : 2 x Whistle Note : 1. Vă rugăm să permiteți-0‑2cm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.3. Vă rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

Caracteristicile

Item Type:
Whistle
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 26g/0.9oz
Size:
Approx. 5.26 x 0.5 x 0.5cm/2.1 x 0.2 x 0.2in
Package List:
2 x Whistle :
1. Please allow 0‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Cât de bine îți place