WMLD Disco LED Lumina de Crăciun, Halloween Lampa de Proiecție 12 Modele pentru Vacanță Interioară în aer liber Proiector Decor pentru Acasă (Size : UE Plug)

WMLD Disco LED Lumina de Crăciun, Halloween Lampa de Proiecție 12 Modele pentru Vacanță Interioară în aer

En la tienda
RON 268.00
Din mărfuri:

*Modele de crăciun roti automat, toate tipurile de modele de Crăciun.Mai mare luminozitate și claritate, rotativ culoare proiecție imagine în loc de imagine alb-negru. *Acoperă mai mare, mai puternic, mai luminos și distanțe mai mari decât tradiționale de module laser. *Zona de proiecție este mărit cu 200%, iar efectul vizual este șocant. *Proiectorul poate fi utilizat pe scară largă în reuniuni de familie, banchete, nunti, camere de copii, cluburi, KTV, baruri, baruri, etc., potrivit pentru utilizarea în interior. *Are o gamă largă de utilizări și poate fi folosit ca un fundal peisaj de lumină și de lumini decorative.Caietul de sarcini : Culoare : Black Material : plastic Pattern : 12 slide-uri, 4 modele pe fiecare slide Note : pot Exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografie lumini, unghiuri, și monitoare.Pachetul include : 1 X Lumina de Crăciun Proiector.

Caracteristicile

Colour:
Black
Material:
plastic
Pattern:
12 slides, 4 patterns on each slide
There may be slight size deviations due to manual measurement, different measuring methods and tools. :
The picture may not reflect the actual color of the item because of different photography lights, angles, and monitors. :
Package includes:
1 X Christmas Light Projector :

Cât de bine îți place