Nhlzj XIAOQIANG Montat pe Perete Machiaj Oglindă Mărire Oglindă Gooseneck Flexibil, și de Blocare de Aspirație, Braț Extensibil (de Culoare : Aur)

Nhlzj XIAOQIANG Montat pe Perete Machiaj Oglindă Mărire Oglindă Gooseneck Flexibil, și de Blocare de Aspirație,

En la tienda
RON 504.98
Din mărfuri:

▲【Amplificat de Frumusețe Facial】Standard 3 x mărire permițându-vă pentru a vedea fiecare detaliu de piele, mare pentru a termina machiajul, sau au o imagine clară atunci când oferindu-ti o tunsoare în loc. ▲【Iluminat cu Led】Comparativ cu oglinzi cu becuri incandescente, nu va fi fierbinte cu utilizarea prelungită. ▲【360° Pivotant Oglindă】 Flexibil oglinda cu brat extensibil, spin oglindă cu lumini și unghiul în orice poziție pentru a obține cel mai bun unghi pentru machiaj diferite nevoi. ▲【Ușor de Instalare】 hardware-ul de montare Inclus, template-uri și instrucțiuni.Ștecherul în priză, de economisire a energiei și de mediu prietenos, care vă asigure că n-ai pierdut puterea de a ta oglindă. ▲【Robust si Durabil】 Tot din oțel Inoxidabil perete oglindă fără rugină, anticoroziv și rezistent.Potrivit pentru locuri umede, cum ar fi baie, hotel, ect.Montare pe perete oglinda aprinse led cu design elegant are infinit variabilă rotire, pliabil și reglabil pe înălțime.Acesta are dublu fețe, una pentru standard, Oglindă, de altă parte este o oglindă cu lupă 3 X.Halo de lumină în jurul perimetrului de oglinda poate fi activa on/off pe fiecare cerință.Perfect pentru aplicarea make-up, cosmetice, punând în lentile de contact, aparate de ras si spalatul pe dinti - plus mult mai mult!Caietul de sarcini : Oglinda cu diametrul de : 8.5 cm Plug operat.Pozitiv : 1 : 1 apartament mirror Negative : 3 x Mărire Tip Bec : LEDWeight : 1.5 kg Shape : Round Orientation : Vertical Frame Material : Metal Swing Brațul Incluse : Yes Rotation unghi : 360 degrees Fixed la perete : yes Please contactați-ne dacă aveți orice problemă cu oglindă de machiaj★ Service-magazinul Nostru funcționează în bună-credință și are satisfacția clientului ca scopul său.Noi credem că sunt mulțumiți de calitatea și excelența produselor noastre.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă oferim o soluție satisfăcătoare.

Caracteristicile

Mirror diameter:8.5 inches :
Plug operated. :
Positive:
1
Negative :
3x Magnification
Bulb Type:
LED
Weight:
1.5kg
Shape:
Round
Orientation:
Vertical
Frame Material:
Metal
Swing Arm Included:
Yes
Rotation angle:
360 degrees
Fixed to the wall:
yes
Please contact us if you have any problem with the makeup mirror :
★ Service-Our store operates in good faith and takes customer satisfaction as its purpose. We believe that you are satisfied with the quality and excellence of our products. If you have any questions, please feel free to contact us. We provide you with a satisfactory solution :

Cât de bine îți place