SKR FSGHJJKN Calitatea Patru Sezoane Universal Rezistent la Uzură Coș de Agățat Cat Cuib, Pisoi Tower Center cu Pluș Biban, Pet Play Apartament Mobilier

SKR FSGHJJKN Calitatea Patru Sezoane Universal Rezistent la Uzură Coș de Agățat Cat Cuib, Pisoi Tower Center

En la tienda
RON 39.80
Din mărfuri:

De ÎNALTĂ CALITATE : de înaltă calitate pânză canapea și blană și sisal material, este confortabil, ecologic, natural respirabil, rezistent la uzură și rezistente la zgârieturi, și nu este ușor să se estompeze.GAURA de PROIECTARE : În conformitate cu natura pisica favorit gaura de foraj, liniște, întuneric, ascunse, oferind un bun mediu de dormit și de securitate pentru pisica.STRUCTURĂ STABILĂ : îngroșat șasiu, îmbinarea dintre agățat rod și șasiul este stabilizat prin șuruburi, și structura de ansamblu este mult mai stabil.CARACTERISTICI : 360° rotație, mai mult somn confortabil, design curbat, legănându-este distractiv, sisal zgarieturi si ajuta ghearele de pisică a avea un mai fericit plimbare.Bine ati venit data viitoare!Vă mulțumesc pentru încredere și sprijin!Vă doresc o viață fericită.DESCRIERE PRODUS : ultimate loc pentru animale de companie să se odihnească și să se relaxeze, respectând ciclurile de somn este una dintre cele mai importante lucruri pentru starea generală de sănătate și longevitatea.adăugând un strop de farmec si stil pentru o casa.Potrivit pentru toate anotimpurile, moale si respirabil, auto-circulant, ecologic, foarte aproape de piele, oferindu-i pisicii un cămin cald.Caietul de sarcini : ☀ Material : canapea stofa, blana, sisal☀ Dimensiune : 60*60*103cm/23.62*23.62*40.55 inci☀ Greutate : aproximativ 4,3 kg Thank pentru patronajul dvs. și așteptăm cu nerăbdare la următoarea vizită.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne anunțați.Apreciem evaluare a fiecărui cumpărător.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, ne puteți contacta în orice moment.

Caracteristicile

☀ Material:
sofa cloth, fur, sisal
☀ Size:
about 60*60*103cm/23.62*23.62*40.55 inches
☀ Weight:
about 4.3kg
Thank you for your patronage and look forward to your next visit. If you are satisfied with the product, please let us know. We value the evaluation of each buyer. If you are not satisfied with our products or services, you can contact us at any time. :

Cât de bine îți place