Baoblaze de Sticlă Frumos Miere Borcan Sigilat Cer cu Carul de Bucatarie Oala cu Capac 10 oz Oală de Miere pentru Bucătărie Acasă Favoruri de Nunta Instrumente de Bucatarie

Baoblaze de Sticlă Frumos Miere Borcan Sigilat Cer cu Carul de Bucatarie Oala cu Capac 10 oz Oală de Miere

En la tienda
RON 41.90
Din mărfuri:

Transparent design vă permite să știți cantitatea de miere oricând, și carul este pentru tine de a adăuga miere pentru băuturi calde sau pâine fără a face o mizerie lipicioasă.Fabricat din sticla de inalta calitate, acest tip de miere recipient oala cu un capac este durabil și robust, care nu este ușor să se rupă, și poate servi o lungă perioadă de timp.Puteți utiliza carul pentru a ridica miere și adăugați-l la produsele alimentare, apoi pune carul în borcan de miere de la deschidere, acest design este convenabil pentru acasă, folosind fără stocarea carul separat.O dimensiune corespunzătoare, potrivit pentru tine de a hold10 grame de gem, miere și alte necesare de lucru.De asemenea, puteți trimite-l la proprietarii de case noi, iubitor de ceai, de familie, de prieteni ca un cadou de ziua de nastere, de vacanta prezent, toată lumea ar dori-o și bucurați-vă de zi cu zi timp de băut.Descriere : - design transparent vă permite să știți cantitatea de miere oricând, și carul este pentru tine de a adăuga miere pentru băuturi calde sau pâine fără a face o mizerie lipicioasă. - Fabricat din sticla de inalta calitate, acest tip de miere recipient oala cu un capac este durabil și robust, care nu este ușor să se rupă, și poate servi o lungă perioadă de timp. - Puteți utiliza carul pentru a ridica miere și adăugați-l la produsele alimentare, apoi pune carul în borcan de miere de la deschidere, acest design este convenabil pentru acasă, folosind fără stocarea carul separat. - O dimensiune corespunzătoare, potrivit pentru tine de a hold10 grame de gem, miere și alte necesare de lucru. - De asemenea, puteți trimite-l la proprietarii de case noi, iubitor de ceai, de familie, de prieteni ca un cadou de ziua de nastere, de vacanta prezent, toată lumea ar dori-o și bucurați-vă de zi cu zi timp de băut.Caietul de sarcini : capacitate : 10oz Size Grafic : borcan de miere 11.4x11.4x13.3 cm/4.49x4.49x5.24inch Package Include : 1x Miere Jar1x Lemn Spoon Note : 1. Vă rugăm să permiteți-ușor de eroare din cauza manuală de măsurare.2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.3. Vă doresc un minunat cumpărături on-line!Avem mulți ani de experiență în vânzarea de mărfuri on-line, ne concentrăm pe furnizarea de cele mai bune produse și servicii pentru clienții.

Caracteristicile

- capacity:
10oz
Size Chart:
honey jar 11.4x11.4x13.3cm/4.49x4.49x5.24inch :
Package Includes:
1x Honey Jar :
1x Wood Spoon :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Cât de bine îți place