DLYYDS Scrisoare Transparent Suzeta Hohot de Cristal Suzeta Silicon Moale Suzeta Copilul Ortodontic Suzeta cu Lant/Biberon/Capac de Praf Baby Biberon Ortodontic (U)

DLYYDS Scrisoare Transparent Suzeta Hohot de Cristal Suzeta Silicon Moale Suzeta Copilul Ortodontic Suzeta

En la tienda
RON 173.80
Din mărfuri:

[Materiale de înaltă calitate] suzete Ortodontice sunt fabricate din silicon de înaltă calitate materiale, care sunt igienice, anti-muște și ecologic.Îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru suzete.Prin urmare, copilul poate mesteca în condiții de siguranță și curat cu ușurință. [Gura Suport Pacifer] suzete Ortodontice sunt special concepute pentru dezvoltarea naturală a cavității bucale, de sprijinire a forma copilul?s curs de dezvoltare a maxilarului superior, bărbie și gingiilor.Este o suzeta potrivit pentru bărbați și femei. [Lux lumina] copilul Nostru suzete sunt foarte potrivite pentru bebelusi si copii mici.Capacul de protecție a de bine concepute litere și diamante strălucitoare, și nu există un lanț de aur de dedesubt.Aceste drăguț suzetele sunt perfect cadou pentru copil. [Moale Mamelonului] super moale din silicon biberon dă copii un sentiment mai confortabil.Suzeta este set cu cristale de înaltă calitate, care nu va cădea!Potrivit pentru micul prinț sau prințesă în viața ta. [Cadou Perfect] Dacă este un copil de dus, cadou de bun venit acasă, nunta, ziua de nastere, aniversare sau orice alt eveniment special, ca un cadou pentru copilul tau, acesta va oferi copilului tau un personalizat suzeta.O suzeta cu un design simplu, este, de asemenea, ușor de a găsi.Nostru suzetele sunt din silicon moale si durabil, și se potrivesc confortabil pe copilul tau nasul și obrajii.Suzeta poate fi folosit în prima etapă (0-6 luni) și cea de-a doua etapă (6-12 luni), dar indiferent de vârstă, copilul poate prefera diferite etape.Caietul de sarcini : Material : gel de Siliciu Greutate : 24g Dimensiuni : 29*3.6 CM Tip : Scrisoare A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L/M/N/O/P/Q/R/S/T/U/V/W/X/Y/Z Pachetul Inclus : 1* Scrisoare suzeta Note : vă Rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterilor datorită măsurare manual.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat în imagini.

Caracteristicile

Material:
Silica gel
Weight:
24g
Size:
29*3.6CM
Type:
Letter A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L/M/N/O/P/Q/R/S/T/U/V/W/X/Y/Z
Package Included:
1* Letter pacifier 
Notes:
Please allow slight measurement deviations due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed in the pictures. :
  :

Cât de bine îți place